Štafetové pletení šály na Go a Regiontour Brno 2016

Šála3

Stejně jako v loňském roce, tak i tento rok na veletrhu cestovního ruchu Go a Regiontour 2016 v Brně, pokračovaly ženy z Tělovýchovné jednoty Spartak Slavíkovice pod záštitou Agentury Dobrý den z Pelhřimova v originálním projektu – štafetové pletení šály na jedněch jehlicích,
který si vysloužil zapsání do České knihy rekordů. Princip nespočívá v honění metrů nebo v rychlosti, ale v předávání si a pečlivé dokumentaci pletařů, takže pokud se vše povede, budou jednou navazovat dcery na práci svých maminek a babiček.
K pletacím jehlicím a barevným klubíčkům dnes, v první den konání veletrhů rády přisedaly starostky z nejrůznějších koutů naší země a chválily neotřelý nápad. S chutí si “ zaštrykovala“ i paní Zuzana Bubílková, která se ukázala být nejen skvělou moderátorkou a herečkou, ale i zdatnou pletařkou.
Okres Vyškov byl ženami ze Slavíkovic skvěle reprezentován a projekt pletení nekonečné šály na jedněch jehlicích se při svém prvním výročí ukázal nejen jako životaschopný, ale i stmelující.
Šála1Šála4

 

 

 

 

 

 

Další fotografie najdete v Galerii nebo rovnou ZDE

Poděkování od Ing. Josefa Vaňka z Agentury Dobrý den:

Zdravím z Pelhřimova a děkuji za spolupráci na veletrhu Regiontour 2016. Přikládám krátké video o tom, co vše se v expozici pelhřimovského Muzea rekordů a kuriozit odehrálo (bylo toho víc, ale ne všechno jsme stihli zachytit 🙂 ). Na facebooku ho naleznete tady, na youtube zde.
Rádi jsme se s vámi viděli.

— S přáním hezkých dnů
Ing. Josef Vaněk Agentura Dobrý den, Nábřeží rekordů a kuriozit 811, Pelhřimov 393 01

Komentáře jsou zakázány.